Muvizu:Play+ to Pro error

Reporting any bugs you find in the Muvizu software.
Post Reply
FULLYLOADED
Posts: 29
Joined: Mon Aug 07, 2017 6:49 am

Muvizu:Play+ to Pro error

Post by FULLYLOADED » Wed May 02, 2018 1:03 pm

Hi i have Muvizu:Play+ and also Muvizu:Pro when i try and load any set from Play+ into Pro i get this error also all the sets from this site any help would be great thanks.
Image

zylbat
Posts: 12
Joined: Thu Sep 07, 2017 7:48 am

Re: Muvizu:Play+ to Pro error

Post by zylbat » Wed May 02, 2018 2:57 pm

i bought the latest pro version
had issues
wrote to snow
she sent the latest version English link and also finally the rego code
got it working had to run as administrator etc and load the other plugins etc
then was in chines e so went to one of the pul downs and selelcted english
now works

FULLYLOADED
Posts: 29
Joined: Mon Aug 07, 2017 6:49 am

Re: Muvizu:Play+ to Pro error

Post by FULLYLOADED » Wed May 02, 2018 3:34 pm

Thanks i ran it as admin and it worked thanks a lot.

phil
Posts: 4
Joined: Tue Jun 26, 2018 3:06 pm

Re: Muvizu:Play+ to Pro error

Post by phil » Fri Jun 29, 2018 4:07 am

Hi,

I am slightly confused. Are all the contents of Muvizu Play+ not included in Muvizu Pro and more ? I thought everything in Muvizu Play+ is included in Pro and it has additional content.

Thanks,
Phil.

User avatar
Doc
Site Admin
Posts: 290
Joined: Sun Jun 25, 2017 10:53 am
Location: UK

Re: Muvizu:Play+ to Pro error

Post by Doc » Fri Jun 29, 2018 5:37 am

phil wrote:
Fri Jun 29, 2018 4:07 am
Hi,

I am slightly confused. Are all the contents of Muvizu Play+ not included in Muvizu Pro and more ? I thought everything in Muvizu Play+ is included in Pro and it has additional content.

Thanks,
Phil.
Yes you are correct

Post Reply